18.3.08

Carta a la Sra. Ferrusola

Em desagrada notablement que una persona que durant 23 anys ha estat al costat d'un home d'estat com va ser el Sr. Jordi Pujol es permeti fer comentaris sobre el nom del nostre President de la Generalitat en José Montilla.

No vull dedicar-li moltes línees perquè no s'ho mereixen (les paraules proferides per la Sra. Ferrusola no són pròpies d'una persona de consens i respectuosa) pero sí que vull expressar el meu desencís davant de comentaris xenòfobs com aquest. Si fins ara el President de la Generalitat ha estat la institució que representava a Catalunya, aquestes manifestacions la qüestionen.

Sra. Ferrusola: És això el que vostè pretén? Es que pretén qüestionar Catalunya?. Vaig en compte Sra. Ferrusola perquè no li està fent cap favor al país que fins ara considerava com a propi.

Catalunya és de tots: dels que varem néixer, dels que hi vivim i dels que vindran i la sentin com a pròpia.

No es confongui.

17.3.08

CONCERT D’ALICE KEYS

Ahir varen assistir al Concert que va donar Alice Keys a Badalona. Fa quatre anys ja varem estar quan va actuar al Poble Espanyol de Barcelona. No hi ha comparació tot i que al 2004 varem gaudir molt.

Crec que aquesta artista jove de qualitat i total capacitat per omplir un escenari ella sola fa una demostració palpable de la perseverança, esforç, apassionament i il·lusió per aconseguir allò que de petita es va proposar. Penso que és un exemple per tots.

Es cert que aquesta cantant tan jove disposa de qualitats que no tots els joves disposen. I, probablement, s’ha trobat en una situació personal i familiar que li ha permès arribar a desplegar les seves facultats. Sé perfectament que no tothom té aquestes possibilitats. Ara bé, penso que li hem de reconèixer que una persona tan jove que és capaç de desenvolupar-se com ella ho fa en l’escenari aportant veu, creativitat, improvisació perfectament executada i passió és excepcional.

El públic va gaudir moltíssim. Crec que ahir el públic català sempre ha sabut agrair als artistes que han actuat a Barcelona el treball ben fet. Ahir va ser així per que realment l’Alice Keys va demostrar ser una de les artistes amb molt de futur i qualitat.

Gràcies per fer-nos passar dues hores fantàstiques.