8.9.10

QUE CIU NO ITALIANITZI CATALUNYA

Vull expressar el meu pesar, desencís, però sobretot, repugnància per les afirmacions d’un dirigent de CIU i pel que, en cap cas, els catalans a l’alta institució Europea com és el Parlament Europeu ens podem sentir representats.
És inadmissible que afirmacions com aquestes es puguin fer amb total llibertat i gratuïtat quan malmeten el respecte i la concòrdia.
Jo creia que tots els partits catalans estàvem treballant per unes ELECCIONS NETES, lluitades des de les idees, des del respecte i, com no, des del bon joc. Així ho varen manifestar ahir els líders dels partits després de conèixer la data de la convocatòria de les eleccions.
No contestaré les afirmacions d’aquest “Senyor” perquè es desmereixen elles mateixes. De fet, ell mateix es desacredita al cercar la notorietat l’enfrontament personal utilitzant la provocació. Això demostra que CIU ni té projecte ni res que se li assembli.
I això passa quan el que es cerca és el PODER pel PODER sense oferir cap alternativa política ni demostrant que CIU NO ES ALTERNATIVA DE GOVERN: no hi ha idees ni ofereix il•lusió.

Fa pocs dies CIU demanava que el PNB deixés caure el govern de Rodriguez Zapatero quan, des de totes les instàncies, europees, econòmiques, socials s’està dient que unes eleccions anticipades per Espanya seria debilitar-la front la resta de països i front Europa (Tot fa sospitar que el pacte del Majèstic es tornarà a produir en breu).
Es confirma, doncs, que CIU NO TÉ PROJECTE NI TE RESPECTE ALS CATALANS quan permet que els seus càrrecs facin afirmacions que pretenen el desprestigi personal.
VOLEM UNES ELECCIONS NETES, NO VOLEM unes eleccions ITALIANITZADES.

No comments: