27.4.11

LA COPA DEL REI I CRAKOVIA

Francament, ho tenien difícil.

Molts varem ser els que esperàvem que el dilluns passat els guionistes i actors de Crakòvia ens fessin riure amb l’atropellament de la Copa del Rei per l’autocar del Real Madrid: La “pífia” de Sergio Ramos en caure-li la Copa del Rei.

Sí, era difícil. I és que aquesta és d’aquelles vegades que la realitat, INDEFECTIBLEMENT, supera a la ficció.

Doncs, bé, amb el Govern de la Generalitat ens passa el mateix.
Sense allargar-me excessivament per no ficar el dit a la nafra, repetiré somerament els despropòsits dels primers 100 dies de Govern com:

- LA PÍFIA DELS CONCESSIONARIS: CIU vota a favor que els concessionaris d’automòbils puguin tornar als fabricants els cotxes que no puguin vendre en 2 mesos i al mateix preu.
o Realment, resulta de CIU no volia que prosperés
o Però no va dubtar en posar en perill la selecció de 1000 treballadors per tirar endavant l’AUDI Q3 a Catalunya i la celebració del Saló de l’Automòbil.
o I es ningú va pensar en les conseqüències?

- O com quan es van crear dubtes sobre el pagament de les nòmines als funcionaris.

- O quan Francesc Homs va justificar el 25 de gener una ajuda de 20 M€ a Spanair dient que sinó l’empresa es veuria abocada a tancar. No hi ha res com donar confiança


- I que dir dels 80 Km. Ara si, ara no, ara a mitges.

- O el nomenament de la secretària d’ocupació que fins poques setmanes abans havia estat assessora del bufet contractat per Yamaha per tancar la fàbrica.


- I no parlem de la Consellera de justícia. Advocada de l’Estat que va informar desfavorablement de les consultes sobre la independència. I ara va a votar en les consultes.

Com diria Asterix: “Estan locos estos romanos”.

Avui ens aixequem amb titulars amb que “”El Govern aplaza los recortes en asistencia sanitaria” a La Vanguardia, o “Moratòria electoral” a El Periòdico. I és que ara sembla ser que Mas s’ adonat que les eleccions li poden passar factura si inicia les retallades a l’Estat del Benestar abans de les eleccions del 22 de maig. AIXÒ NO ES FICCIÓ.

Es deu pensar que els ciutadans som innocents.

Si fins ara han actuat sense “orden ni concierto” a partir del dia 23 començaran els ATACS INDISCRIMINATS als fonaments de la COHESIÓ SOCIAL: SANITAT, EDUCACIÓ I BENESTAR SOCIAL.

I és que quan diem que “la realitat supera a la ficció” em fa pensar en un senyor, ex president de la Patronal espanyola, que ha enfonsat les seves empreses perjudicant a multitud de treballadors i NO PASSA RES. Aquest senyor va estar bloquejant les negociacions al llarg de més d’un any. I no passa res?. De nou, la realitat supera la ficció.

I qui ens ha ficat en la crisi? Es que potser ens hem oblidat?.

Em nego a que la realitat superi la ficció i menys en això.


L’Hospitalet, 27 d’abril de 2011

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.