13.7.07

LES PRIMERES EXPERIÈNCIES A LA REGIDORIA DEL DISTRICTE I

L’entrada a la regidoria el passat dia 18, dia del nomenament com a Regidora del Districte I, que compren els barris del Centre, Sant Josep i Sanfeliu, va ser una voràgine d’actes al coincidir dos festes populars, primer les del barri del Centre i , quasi simultàniament, les de Sanfeliu.

El cert que va ser una “bogeria” entranyable. Conèixer a tantes persones, tantes entitats, de vegades no teníem temps per assimilar els noms. Però reconec que les sensacions viscudes van ser molt gratificants.

La benvinguda que totes les persones amb les que ens hem relacionat ha estat molt bona, en gran mesura perquè el meu predecessor, el company Mario Sanz ha deixat un bon record. En aquest sentit, espero estar a la seva alçada en aquesta legislatura que ara tot just comença.

Des del primer moment en que vaig ser nomenada la nostra intenció va ser que el Districte ens conegués d’aprop. I dic “nostra” tota vegada que la Regidoria està formada per un equip de grans professionals, professionals que creuen, viuen i senten aquest projecte com a propi. Crec seriosament que quan les persones que estan al teu costat -que no al teu voltant, si no al teu costat- viuen les coses com les vius tu, el treball, les feines, els objectius s’assoleixen. I penso seriosament que l’equip format a la Regidoria serà un equip sòlid i plenament capacitat per aconseguir els que ens proposem.

Per altra banda, crec que el ciutadà té una part important per tal que aquest projecte funcioni. La participació de la ciutadania en el afers públics que es refereixen al seu districte és essencial. Prova d’això han estat els diversos plans de millores que s’estan executant i que s’executaran en el futur.

Fins ara, només puc dir paraules positives ja que com ja he esmentat, la rebuda de la gent ha estat molt satisfactòria. En aquest sentit sé que en molts casos, la feina que desenvoluparem no serà fàcil, precisament perquè la comesa feta per en Celestino Corbacho, Alcalde de la nostra Ciutat, ha estat treballar, des del primer moment, i conjuntament amb els ciutadans. Tenim molt clar que, davant d’aquests reptes que diàriament se’ns plantegen, com els plans de reforma i millora en aquest Districte, no serà fàcil, però considero que el camí serà més planer si des del primer moment, treballem tots en la mateixa direcció. Compto amb l’equip en el que confio i confio també, perquè així se m’ha manifestat, que comptaré amb la complicitat dels ciutadans que s’estimen aquesta ciutat. La prova d’això és que la gent, des de l’inici, ha estat predisposada per col·laborar en tot amb IL·LUSIÓ. Aquest és un bon presagi.

6 comments:

Anonymous said...

Hola Mercè, ¡¡et desitjo molta sort!! em aquesta nova responsabilitat i també nova il·lusió de fer política vers els ciutadans, estic convençuda que tu i el teu equip ho fareu bé. Aquest és un districte molt maco, hi ha un teixit associatiu molt arrelat i amb molta activitat als barris, t'ho passaràs d'allò més bé.
Una salutació.

Anonymous said...

Mercè,
Estic convençuda que la teva tasca a la Regidoria estarà a l'alçada i que el ciutadans i també els teus companys de partit es sentiran satisfets de la seva regidora. Et reitero els meus millors desitjos per a tu i el teu projecte que has iniciat i que arribarà a bon port perquè hi poses el cor.
Salutacions.

Silvia

Anonymous said...

KIMONA
Començare com els demes, hola
Merche,com anem?
Desconec el barri com a tal,ja saps que conec mes els barris de l'Hospitalet com La Torrassa o la Florida, pero estic segur que si la pasiensia t'acompanya i saps conviure sense cap "pela" per fer res,t'en sotiras.Del que si estic segur es de la teva il.lusio per fer cosas i de la força de voluntat per tirar endevant.
Sort que la necesitaras,

Anonymous said...

tots tres teniu raó. Aquesta nova etapa està plena d'il.lusió per tots i això és el que compte. Bé, això i alguna cosa més. En quasevol cas espero estar a l'alçada d'aquesta Ciutat que tan ens estimen. Petons i gràcies a tots tres.

Mercè

David said...

Jo crec que no necesites sort... la teva intel·ligència i el teu saber fer et basten. I si en algun moment precises d'ajuda pots comptar amb la de tots els companys d'agrupació i federació i, per suposat, amb la meva.
N'estic completament segur que la tasca que realitzaràs en aquests barris serà digna de portar el teu segell.
En principi, res més a dir.

(Sempre m'acomiado amb "Salutacions" o "Una abraçada" avui toca:)

Petons!

Anonymous said...

People should read this.